Tapahtumat


Emme päivitä enää verkkosivuillemme uusia tapahtumia. Tapahtumat löydät Facebook -sivuiltamme!2018

2.3. Lätkäpeli-ilta. Lisätietoja facebook -sivuiltamme! https://www.facebook.com/tasyry/

6.3. Uusien ilta. Lisätietoja facebook -sivuiltamme! https://www.facebook.com/tasyry/

13.3. Kevätkokous. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.2017

5.12. SONK:n ja Demarinuorten glögit
Tasylaiset osallistuvat vuoden toiminnan päätöksenä Helsingissä (Siltasaarenkatu 18-20 C 6. krs) klo 15-20 pidettävään glögitilaisuuteen.

2.12. TASYn syyskokous
Pidetään osoitteessa Pellervonkatu 9 klo 15 alkaen. Käsitellään sääntömääräiset asiat.

6.11. Beer & Politics: Suuntana edustajistovaalit
Tamyn edustajistovaaliehdokkaamme keskustelevat opiskelijapolitiikasta ja ovat yleisön tentattavana Café Europassa klo 18-21.

30.10. Eurooppa-kahvila
Keskustelutilaisuus Euroopan unionin sosiaalisesta ulottuvuudesta Kulttuuritalo Telakalla klo 18-20.

28.6. TASY:n kevätkokous
Käsitellään sääntömääräiset asiat klo 18 Café Europassa. Tervetuloa!

15.3. Edustajistovaalikoulutus
Menemme syksyä kohti, ja Tamyn edarivaalit lähestyvät. Tasy ry pyrkii saamaan yhden paikan edustajistosta. Järjestämme keskiviikkona 15.3. klo 19 koulutuksen edarivaaleista Työväentalon Miina-salissa. Kouluttajaksi tulee SONK:n puheenjohtaja Jesse Jääskeläinen. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja ilta jatkuu rennoissa merkeissä.2016

7.12. SONK:n ja Demarinuorten glögit
Liittomme järjestää Demarinuorten kanssa glögitilaisuuden Helsingissä SDP:n puoluetoimistolla klo 15-19. Tapahtuman yhteydessä pidetään myös Demarinuorten kuntavaalikampanjan avaus klo 15.30.


21.11. Beer & Politics: sukupolvien välinen oikeudenmukaisuus
TASYn tämän vuoden viimeinen Beer & Politics pidetään ravintola Telakalla Eläketurma-tapahtuman yhteydessä klo 19-22. Osallistumme ensin keskustelutilaisuuteen ja jäämme sen jälkeen analysoimaan aihetta omalla porukalla.

11.11. TASYn syyskokous
Sääntömääräinen syyskokous pidetään Tampereen työväentalolla Tellervo-salissa (5. krs) klo 18 alkaen. Kaikki jäsenet ja jäsenyyttä harkitsevat ovat tervetulleita. Esityslista julkaistaan TASYn Facebook-sivuilta löytyvän tapahtuman sivulla.

10.11. Mikä taloudessa on vialla? -keskustelutilaisuus
TASY, Toveriseura ja Tampereen demarinuoret järjestävät kaikille avoimen keskustelutilaisuuden talousongelmista ja niiden vaihtoehtoisista ratkaisuista ravintola Telakalla klo 18-20. Alustajina ja panelisteina ovat Tapio Bergholm SAK:sta, Parecon Finland ry sekä KTM Ulla Leppänen.

8.11. Yhdysvaltojen presidentinvaalien vaalivalvojaiset
Kokoonnutaan seuraamaan, kuka suurvaltaa seuraavaksi johtaa. Lisätietoja julkaistaan Facebook-sivulla.


31.10. Hävikkiruoka-tapahtuma
Ruokahävikillä on merkittäviä ilmastovaikutuksia, sillä hukkaan menevä ruoka sisältää koko tuotantoketjun elinkaaren pakkaamisesta kuljetukseen. Ilmari Nurminen (sd) kertoo yleisölle hävikkiruokaa koskevasta lakialoitteestaan, esitellään ResQ:n sovellus, joka on tarkoitettu pienentämään ruokahävikin määrää, sekä Yhteinen pöytä, joka on Vantaalla kehitetty toimintamalli ruokahävikin vähentämiseksi! Paikalla on myös Fazer. Tilaisuudessa järjestetään pienimuotoinen tarjoilu. Tilaisuus järjestetään Tampereen yliopiston päätalon alakerrassa y-kampuksen tiloissa (entinen kirjakauppa) klo 12-14. 

TASY ry haluaa kiittää kaikkia osallistujia alkuvuoden upeista tapahtumista! Jatkamme vastedeskin aktiivisella ilmeellä kohti kevättä.
Seuraavissa tapahtumissa voit tavata TASYlaisia:

8.3. Työväensitsit!
klo. 18-24 Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto järjestää Työväensitsit 8. maaliskuuta Amos-klubilla osoitteessa Varastokatu 3 (Yliopiston ja mm. Tullintorin kauppakeskuksen läheisyydessä). Tapahtumassa on tavattavissa myös TASYn johtokuntaa.

9.3. Opintotukimielenosoitus
Klo. 13 TASY osallistuu Helsingissä järjestettävään opintotukimielenosoitukseen.

10.3. Beer & politics
Klo.19 Café Europassa, keskustelun aiheena opintotukileikkaukset.

19.3.  SDP:n tapahtuma koskikeskuksessa
Klo. 10-16 TASY on yhdessä Tampereen demarinuorten kanssa tavattavissa Koskikeskuksessa SDP:n tapahtumassa, jossa mukana muun muassa puolueen puheenjohtaja Antti Rinne.

Näiden lisäksi TASY järjestää yhdessä Tampereen demarinuorten kanssa lukupiirin. Lisätietoa yhdistysten facebook-sivuilta!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Edarivaalien suunnittelustartti